Página vistada

Buscar este blog

La Plataforma PXCC se convierte en una asociación.

Plataforma por la Custodia Compartida esta trabajando para convertirse en una Asociación, para poder ayudar a las victimas por la discriminación machista y Femihembrista que tenemos en España. Por un cambio en la LIVG, por una igualdad única y efectiva, por una igualdad Real.

jueves, 27 de octubre de 2011

Detenen una dona a Barcelona per la mort del seu fill menor d'edat


Detenen una dona a Barcelona per la mort del seu fill menor d'edat

Els Mossos, alertats per l'actual parella de la detinguda, troben el cos sense vida del nen

La mare es trobava també al domicili on s'ha localitzat el cadàver

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge a Barcelona una dona com a presumpta autora de la mort del seu fill, menor d'edat, ha informat la policia catalana.
L'actual company sentimental de la detinguda ha estat qui ha alertat la policia, que quan ha arribat al lloc del succés ha trobat el cos sense vida del menor en un llit.
Els Mossos han detingut poc després la mare del menor, que es trobava també al domicili on ha estat trobat el cadàver del nen.
La policia catalana no ha facilitat la identitat de la presumpta autora de l'homicidi ni l'edat de la víctima.
L'Àrea Territorial d'Investigació de la regió metropolitana de Barcelona s'ha fet càrrec del cas per establir les circumstàncies en què s'ha produït aquest homicidi.
Darrera actualització ( Diumenge, 18 de setembre del 2011 1http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/454441-detenen-una-dona-a-barcelona-per-la-mort-del-seu-fill-menor-dedat.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario